Vaargebieden

Vaargebieden

Na het aanschaffen van een boot wil je er natuurlijk gelijk op uit gaan. Maar een leuke vaarroute uitkiezen kan soms nog best lastig zijn. Ook kan het spannend zijn omdat je niet weet wat je kan verwachten in zo’n nieuw gebied. Maar geen zorgen, wij hebben voor jou een aantal leuke vaargebieden op een rijtje gezet. Zo heb jij weer wat nieuwe inspiratie voor een leuk dagje uit!

Elfstedentocht

De Elfstedentocht varen, voor vele watersportliefhebbers is dit de ultieme droom. Sinds wat jaren is dit mogelijk. In tegenstelling tot de schaatsers die ieder jaar moeten wachten kunnen de mensen met een boot gegarandeerd deze route varen. De route is een combinatie van rust, natuur en steden. Voor ieder wat leuks!

Westerschelde

Hou jij wel van een beetje uitdaging? Dan kunnen wij jou garanderen dat deze route wat voor jou is. Deze route is leuk voor de ervaren vaarders. Ben je dit niet? Dan raden wij jou aan om eerst wat ervaring op te doen. Deze route brengt je op leuke plaatsen zoals Breskens en Vlissingen. Ook is er een havenplaats aanwezig waar je een korte maar ook een langere tijd je boot kan aan leggen.

Utrecht

Deze route is natuurlijk ideaal als je in de provincie Utrecht woont. De vaartocht bevindt zich op de Lek en de Neder-Rijn. Bij deze route vaar je langs leuke plaatsjes en er is genoeg te zien. Geniet van het prachtige typisch Hollandse rivierenlandschap.