Resultaten voor sloep te koop loosdrecht


sloep te koop loosdrecht
JACHTWERF ARIE WIEGMANS Jachtwerf Arie Wiegmans.
U bent immers niet per ongeluk op deze site terechtgekomen. Wat is lekkerder dan met een gezellige groep mensen in een sloep te stappen? Grachten, meren, rivieren, Nederland ligt er vol mee en de sloepen van Jachtwerf Arie Wiegmans voelen zich overal thuis.
Vind sloep loosdrecht in Sloepen op Marktplaats.nl.
Unieke eikenhouten sloep, met peugeot 52pk dieselmotor, 825, mtr lang hout/epoxy waardoor veel eigenschappen polyester schip. Stout 750 sloep, gratis winterstalling loosdrecht. Tout 750 bouw jaar 2013 enjoy! Stoer, robuust en geschikt voor maar het liefst 14 personen is deze stout 750. Met een enorm hoge rugleuningen en een supergroot zonnedek! Een heerlijke lounge of partyboot.beleef de amsterdamse grachten vanaf het water, maak tochten over meren of binnenwateren. Met een 20 pk. Van Wijk 621. Van wijk 621 motorsloep te koop fantastische en betrouwbare sloep.
Chalet Loosdrechtse Plassen Sloep Chalets te Huur in Loosdrecht.
Voor deze sloep is geen vaarbewijs nodig, dus u kunt eindeloos varen over de Plassen of over de vecht naar Amsterdam. Via de openslaande deuren van zowel de woon als slaapkamer komt u in de tuin waar u rondom het vrijstaande chalet 3 terrassen tot uw beschikking heeft zodat u altijd, naar keuze in de zon of in de schaduw kunt zitten. De terrassen zijn voorzien van een ruime eettafel met parasol en buiten keuken Weber barbecue, een ruime lounge set en een prettige zithoek. U kunt gebruik maken van de beschikbare faciliteiten op het recreatiepark. Onder andere: verhuur van sloepen, een natuurbad, een supermarkt en een uitstekend restaurant. Na een korte kennismaking hebt u het chalet voor uzelf. Vanaf het chalet vaart u binnen enkele minuten de Loosdrechtse Plassen op. En ook in de omgeving is genoeg te doen: wandelen, fietsen en Breukelen, Loosdrecht, Hilversum en Amsterdam zijn binnen 20 minuten met de auto bereikbaar.
Bootverhuur Loosdrecht.
035 58 24 551. Oud Loosdrechtsedijk 204. Bekijk hier een filmpje van onze haven, bootverhuur en omgeving. Al 90 jaar! De bootverhuur is geopend van 1 maart tot 16 oktober. Reserveren telefonisch 035 58 24 551 Alles tegen scherpe tarieven!
Waterdream Boats Handmade Sloepen Tenders Handgemaakte snelvarende aluminium sloep, onderhoudsvrij zelflozend met een kuip. Handmade Dutch boats, tenders and liifeboats.
Lex Sluyter van Navilex te Loosdrecht en Gerrit Venema, Prins van Oranje/Rapsody, dealers van de Waterdreams. Met de WaterDream S850, de eerste WaterDream, geven wij ons visitekaartje af, een snelle en unieke sloep met een revolutionair onderwaterschip stepped hull tunnel deep V, vaart als een droom, snel, stabiel en vol karakter.
Online botenverhuur Loosdrecht.
Serry Jachtwerf.
Voor ons is het boek dan ook niet gesloten zodra u gelukkig met uw aankoop de deur uit loopt. Ons doel is pas bereikt als u over enkele jaren nog steeds tevreden door diezelfde deur naar binnen stapt! Ontmoet ons in Loosdrecht.
Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen.
Van roeiboot tot luxe sloep. Direct online boeken. Boten voor elk budget. Ook voor fietshuur. Boten met schipper. Kanos en kayakken. Meest gestelde vragen. GPS vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Slapen in Loosdrecht. Varen met schipper. Benieuwd naar het nieuwe model van Oud Huijzer sloepen. Kijk hier voor de Oud Huijzer 616 Tender Oud Huijzer 616! Benieuwd naar de omgeving? Download de vaarkaart alvast als pdf! Benieuwd naar ons verkoop assortiment? Bekijk ons aanbod Oud-Huijzer sloepen Boten te koop.
loosdrecht.
Op zoek naar een jong gebruikte tweedehands sloep in Loosdrecht? Of wilt u toch liever een nieuwe sloep kopen? Bekijk alle sloepen die te koop staan op onze website www.roomburghboten.nl Roomburgh Watersport heeft een ruim aanbod met zowel nieuwe als gebruikte sloepen.
Vind loosdrecht in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
Volvo Penta AQAD21/270. Te koop aangeboden 2x volvo penta 4cil aqd21a inclusief 270 drives, transoms, kabels, dashboarden etc. Complete motoren installatie heeft in 1 boot gestaan, en zijn goed werkend uit de boot gehaald. Bieden voor de complete set! Marine Service Loosdrecht. BCL Yachtbrokers Boat Care. Sloep te huur op de Vinkeveense Plassen en Loosdrecht eo.

Contacteer ons