Resultaten voor elektrische sloep te koop


elektrische sloep te koop
Home Hoora Watersport.
Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit ziet u terug in onze schepen. De gebruiksvriendelijke en snelle Hoora-valk door gasveermast eenvoudig te strijken, onze elektrovalk en de elektrische Enduro sloep zijn daarvan het bewijs. Door naar uw wensen en ervaringen te luisteren, blijven we innoveren.
Boot huren in Rotterdam Sloepverhuur.
Zo kun je bij ons een elektrische sloep of fluisterboot huren en zelf varen over de Rotterdamse binnenwateren. Liever een bootje huren met schipper? Onze gezellige schippers sturen je graag over de Rotterdamse binnenwateren zoals de Bergse Plassen, de Kralingse Plas en natuurlijk de rivier waar onze stad zn naam aan te danken heeft: de Rotte!
Te Koop: Weco sloep 635 YouTube.
Nederland Te Koop Reddingsboot Duration: 458. fullscreenfilm 3398, views. Bouw Cabin Sloep 7.30 Duration: 205. MdeSchiffart 23658, views. Langweerder Sloep 850 Cabin Duration: 121. botentekoop 3872, views. de familie huurt een sloep in vinkeveen 2014 Duration: 426. hansknuever 5694, views.
Elektrisch varen De Stille Boot Experts in Elektrisch Varen.
Het gaat er dus niet zozeer om hoeveel PK verbrandinsgmotor uw elektrisch aandrijving vervangt, maar wat uw boot echt nodig heeft. Vaak worden dieselmotoren te groot gekozen, omdat deze dan rustiger loopt of meer cilinders heeft. Daarvan is bij elektrische aandrijving natuurlijk geen sprake.
Tarieven Losse Sloephuur.
Als u voor anker ligt en de motor loopt niet of bij een terrasje dan worden er ook geen motor uren in rekening gebracht. Waarborgsom bij check-in contant te betalen. 300, voor de 6 en 8 persoons diesel sloepen., en 150, voor de elektrische sloepen, deze 150, wordt reeds bij online boeken betaald en wordt nadien terug gestort op uw bankrekening. Voor ieder uur dat u de sloep later terugbrengt dan afgesproken, rekenen wij 60, per uur.
Slikkendam Watersport Boten, bootmotoren, trailers onderhoud.
Bouwer van Van Zutphen Tender Sloepen. KWALITEIT EN STABIEL. Slikkendam is exclusief importeur van. WELKOM BIJ SLIKKENDAM WATERSPORT. In onze showroom in het Groene Hart vindt u boten, buitenboordmotoren, en trailers. Slikkendam is importeur/dealer van Ranieri International, Terhi, Liberty en bouwer van de Van Zutphen Tendersloepen.
Elektrische sloep AK Maritime Service.
U kunt bijvoorbeeld uw sloep ombouwen door gebruik te maken van de huidige schroefas installatie, maar het kan ook zo zijn voordelen hebben om een stuurbare pod motor onder de boot te monteren danwel een elektrische pod motor in het roer te gaan integreren.
Elektrische sloep huren Jachthaven Motel Borger.
Jachthaven Motel Borger heeft ook een wisselend aanbod boten te koop. Neemt u ook even een kijkje? Over Jachthaven Motel Borger. Direct aan de Vinkeveense Plassen vindt u ons motel. U kunt hier terecht voor een paar dagen pure ontspanning. Vanaf hier kunt u de omgeving op en rond het water verkennen. Hiervoor kunt u gemakkelijk bij ons een elektrische sloep huren of u kiest voor een leuke rondvaart met de salonboot.
Enkhuizensloep.
De snelle ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving maken deze manier van varen een uitermate aantrekkelijk alternatief voor de traditionele diesel aandrijving. Enkhuizen 744 DEMO Cruiser 2018 Bel. Enkhuizen 630 2016 Verkocht. Enkhuizen 500 2001 Verkocht. Enkhuizen 744 2014 62.950., Enkhuizen 680 2017 62.750., Enkhuizen 570 2016 Verkocht. Enkhuizen 744 2013 Verkocht. Enkhuizen 570 2010 Verkocht. Alleen voor bezitters van een Enkhuizensloep: alle gegevens over uw eigen sloep, tender of cruiser. Enkhuizensloep bouwt al meer dan 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen, tenders en cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt. De zorg die we besteden aan de bouw van uw boot besteden we ook aan bescherming van uw gegevens. Klik hier om te lezen hoe we om gaan met uw privacy.
Nieuwe boot kopen? Vergelijk hier alle sloepen, tenders, jachten en cruisers van Zarro.
De nieuwe, luxe tendersloepen van Zarro staat bekend om kwaliteit, comfort en uitmuntende vaareigenschappen! Elke Zarro sloep of tender kan ook elektrische varen, wij werken al een aantal jaren zeer succesvol samen met WaterWorld electronics. Alleen als u het beste zoekt in elektrische varen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Perfectie met onbeperkte mogelijkheden. De nieuwe Zarro Z28 is leverbaar vanaf augustus 2018, maar nu al te bestellen!

Contacteer ons