Op zoek naar elektrische sloep te koop?


elektrische sloep te koop
Jachtwerf Reeuwijk Uw elektrische sloep expert.
Naast complete elektrische boten, biedt Jachtwerf Reeuwijk ook voor bestaande verbrandingsmotoren een volwaardig alternatief. Voor ieder type boot is er een passende, elektrische aandrijving mogelijk. Zo kan iedereen in een stille boot varen. Jachtwerf Reeuwijk is tevens hét adres voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot: bij Jachtwerf Reeuwijk bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom op de werf in Reeuwijk. De Sluiper, een tijdloos gelijnde stille boot met een mooie zeeglijn en traditionele spiegel. Een tweede leven. Gun uw oude boot een tweede leven. Ons vakmanschap is repareren en restaureren. Uw boot in de winter veilig en droog onder ons dak. Ik heb nu ruim een jaar een Sluiper17 en ik vind m helemaal leuk! Ik ben nogal onhandig, maar dit is een sloep die simpel te bedienen is.
Home Hoora Watersport.
Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit ziet u terug in onze schepen. De gebruiksvriendelijke en snelle Hoora-valk door gasveermast eenvoudig te strijken, onze elektrovalk en de elektrische Enduro sloep zijn daarvan het bewijs. Door naar uw wensen en ervaringen te luisteren, blijven we innoveren.
Boot huren in Rotterdam Sloepverhuur.
Zo kun je bij ons een elektrische sloep of fluisterboot huren en zelf varen over de Rotterdamse binnenwateren. Liever een bootje huren met schipper? Onze gezellige schippers sturen je graag over de Rotterdamse binnenwateren zoals de Bergse Plassen, de Kralingse Plas en natuurlijk de rivier waar onze stad zn naam aan te danken heeft: de Rotte!
Te Koop: Weco sloep 635 YouTube.
Nederland Te Koop Reddingsboot Duration: 458. fullscreenfilm 3398, views. Bouw Cabin Sloep 7.30 Duration: 205. MdeSchiffart 23658, views. Langweerder Sloep 850 Cabin Duration: 121. botentekoop 3872, views. de familie huurt een sloep in vinkeveen 2014 Duration: 426. hansknuever 5694, views.
De Stille Boot Experts in Elektrisch Varen.
Om ons doel te bereiken bieden we onze klanten de beste merken en producten aan die we kunnen vinden. Vaak ontwikkelen we er zelf aan mee. Het resultaat: moderne, zelfs geavanceerde producten, maar ook betrouwbaar en betaalbaar. We voorzien ze van onze expertise en advies over hoe en waar die producten het beste kunnen worden toegepast. Onze klanten zijn werven, watersportwinkels en installateurs. Eigenlijk iedere professional die zijn klanten een goede elektrische aandrijving wil aanbieden, én het advies en de service die daarbij horen.
Tarieven Losse Sloephuur.
Als u voor anker ligt en de motor loopt niet of bij een terrasje dan worden er ook geen motor uren in rekening gebracht. Waarborgsom bij check-in contant te betalen. 300, voor de 6 en 8 persoons diesel sloepen., en 150, voor de elektrische sloepen, deze 150, wordt reeds bij online boeken betaald en wordt nadien terug gestort op uw bankrekening. Voor ieder uur dat u de sloep later terugbrengt dan afgesproken, rekenen wij 60, per uur.
Slikkendam Watersport Boten, bootmotoren, trailers onderhoud.
Bouwer van Van Zutphen Tender Sloepen. KWALITEIT EN STABIEL. Slikkendam is exclusief importeur van. WELKOM BIJ SLIKKENDAM WATERSPORT. In onze showroom in het Groene Hart vindt u boten, buitenboordmotoren, en trailers. Slikkendam is importeur/dealer van Ranieri International, Terhi, Liberty en bouwer van de Van Zutphen Tendersloepen.
Elektrische sloep AK Maritime Service.
U kunt bijvoorbeeld uw sloep ombouwen door gebruik te maken van de huidige schroefas installatie, maar het kan ook zo zijn voordelen hebben om een stuurbare pod motor onder de boot te monteren danwel een elektrische pod motor in het roer te gaan integreren.
Elektrische sloep huren Jachthaven Motel Borger.
Jachthaven Motel Borger heeft ook een wisselend aanbod boten te koop. Neemt u ook even een kijkje? Over Jachthaven Motel Borger. Direct aan de Vinkeveense Plassen vindt u ons motel. U kunt hier terecht voor een paar dagen pure ontspanning. Vanaf hier kunt u de omgeving op en rond het water verkennen. Hiervoor kunt u gemakkelijk bij ons een elektrische sloep huren of u kiest voor een leuke rondvaart met de salonboot.
Enkhuizensloep.
De snelle ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving maken deze manier van varen een uitermate aantrekkelijk alternatief voor de traditionele diesel aandrijving. Enkhuizen 744 DEMO Cruiser 2018 Bel. Enkhuizen 630 2016 Verkocht. Enkhuizen 500 2001 Verkocht. Enkhuizen 744 2014 62.950., Enkhuizen 680 2017 62.750., Enkhuizen 570 2016 Verkocht. Enkhuizen 744 2013 Verkocht. Enkhuizen 570 2010 Verkocht. Alleen voor bezitters van een Enkhuizensloep: alle gegevens over uw eigen sloep, tender of cruiser. Enkhuizensloep bouwt al meer dan 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen, tenders en cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt. De zorg die we besteden aan de bouw van uw boot besteden we ook aan bescherming van uw gegevens. Klik hier om te lezen hoe we om gaan met uw privacy.

Contacteer ons