Op zoek naar elektrische sloep te koop?


elektrische sloep te koop
Sloepencentrum: sloep kopen onderhouden en verkopen.
BETAALBARE LUXE SLOEP KOPEN. Het Sloepen Centrum in Akersloot heeft betaalbare luxe en kwalitatieve sloepen, boten en rubberboten te koop voor een ontspannen dagje uit varen of een weekendje weg op het water. Het Sloepen Centrum Akersloot is opgerichtmet het doel een totaaloplossing te bieden voor de sloep schipper van nu.
E-Sloep 550 van Vossen Engineering.
De E-Sloep serie is ontworpen voor een elektrische aandrijving. Een echte stoere sloep met een eigentijdse uitstraling en met uitmuntende vaareigenschappen. Accu pakket is gelijkmatig verdeeld in de boot, er zijn geen obstakels voor de stuurstand u kunt zich vrij bewegen door de boot.
Elektrischesloepkopen.nl Home.
koop uw elektrische sloep bij AK Maritime Service. Elektrische sloep kopen.nl. Elektrische sloep kopen.nl. Elektrische sloep kopen.nl is er voor iedereen. Die op zoek is naar een elektrische sloep of een elektrisch aangedreven boot. Tevens kunnen wij uw huidige sloep of boot voorzien van een elektrische aandrijving.
Primeur sloepen en tenders.
Primeur 600 Tender Electrisch varen. Primeur 600 Tender elektrische sloep. Deze nieuwe milieu vriendelijke manier van varen wordt de nieuwe trend. In steeds meer gebieden is het ook verplicht" om milieuvriendelijk te varen.Deze Primeur 600 E-Tender wordt uitgevoerd met een elektrische mot. Primeur 610 Tender. Primeur 610 Tender Een ware aanwinst voor de Primeur lijn is de Primeur 610. De mooie vorming van de Tender en de goed ingerichte kuip zorgen ervoor dat deze boot nu al zeer gewild is. De teakline vloer, navigatieverlichting en een luxe kussenset is inbe. Primeur 700 Tender Diesel. De Primeur 700 Dit model heeft de unieke eigenschap om het zitgedeelte achter het stuur te verstellen. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere bestuurder een ideale zitpositie te creeren. De modellen hebben een ruim zwemplateau en een makkelijke opstap u. Primeur 700 Tender met Craftsman Diesel 4 cilinder DEM. De Primeur 700 met Craftsman diesel 4 cil. 42 pk Deze super tender ligt in het water als DEMO model en bieden we nu met een aantrekkelijk korting te koop aan.
De webshop voor Torqeedo motoren in Nederland.
Dé webshop voor Torqeedo elektrische buitenboordmotoren. Grote voorraad en snelle levering Showroom met demo-modellen. Advies op maat Goed bereikbaar via mail en telefoon. De Stille Boot is al heel lang actief in het elektrisch varen. Wij hebben inmiddels 9 jaar ervaring met elektrisch varen voor sloepen, zeilboten, ombouwen naar elektrisch en buitenboordmotoren. Showroom en werf. Onze werf en showroom zijn gevestigd in het mooie Heeg in zuidwest Friesland. It Butlan 9. U kunt alles via de site bestellen. Als uw product op voorraad is wordt het in 2 dagen geleverd. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met. 0515 444428 of info@torqeedoshop.nl. Het is mogelijk om uw bestelling over te maken per bank, te betalen via Ideal of met Paypal creditcard.
Oudhuijzer Sloepen en Tenders.
Oud Huijzer 480 Sloep. Oud Huijzer 471 Tender. De Tohatsu viertakt motoren bieden kracht, die niet ten koste gaat van het brandstofverbruik, in combinatie met een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding. Daarnaast zijn de motoren voordelig in aanschaf en onderhoud. Wato heeft meer dan 25 jaar expertise in de sloepenwereld en kent een ijzersterke visie. Met veel zorg en vakmanschap bouwen aan een toekomst om u te laten genieten op het water, van alles om u heen. Klassieke en trendy sloepen naar persoonlijke wens op de werf voor u gebouwd.
Sloep kopen? Lees dan eerst deze handige tips. Ultramar.
De Antaris is te koop in kleinere en grotere modellen. Beiden zijn van zeer goede kwaliteit. Wat zijn zoal de kenmerken van dit soort sloep.: Rubberen stootrand aan de zijkant.; U kunt comfortabel zitten.; Met de Antaris sixty 6 sloep heeft u echt het beste van het beste. Wilt u een royale sloep, dan is dit zeker een aanrader. Deze lifestyle sloep heeft onder andere de volgende specificaties.: Spiegel loopt schuin naar binnen.; Diverse vaarsnelheden mogelijk.; Mogelijkheid om te slapen aan boord. Een sloep is verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en prijsklassen. Voordat u een sloep koopt, is het verstandig om hier een en ander over te weten. Had u ook al eens nagedacht over een elektrische boot, of is dat geen optie?
Home Hoora Watersport.
Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit ziet u terug in onze schepen. De gebruiksvriendelijke en snelle Hoora-valk door gasveermast eenvoudig te strijken, onze elektrovalk en de elektrische Enduro sloep zijn daarvan het bewijs. Door naar uw wensen en ervaringen te luisteren, blijven we innoveren.
Rederij Doeksen De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland // Home.
Langere vaartijd ms Vlieland. Door een defecte schroefas vaart ms Vlieland momenteel op drie motoren. Het schip is prima in staat met drie motoren haar dienst uit te voeren, houdt u wel rekening met een vaartijd van ca. 8-10 minuten langer.
Corsiva sloepen kopen bij Unique Boat Design Sloepen te koop.
Boten en Sloepen. Onderhoud en Reparatie. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Unique Boat Design. Showroom: Buijs Ballotstraat 2. 2693 BE s-Gravenzande Westland. Werkplaats: Franklinstraat 2 C. 2691 HB s-Gravenzande Westland. Telefoon algemeen: 0174-289733. Ard van den Beukel: 06-21648958 Johan van den Beukel: 06-50268718 info@uniqueboatdesign.nl.

Contacteer ons