Meer resultaten voor verzekering boot


verzekering boot
Bootverzekering Datacombinatie Yacht Verzekeringen B.V.
Datacombinatie Yacht Verzekeringen is een gespecialiseerd kantoor in bootverzekeringen dat zich richt op het verzekeren van zeil en motorboten. Wij treden op als bemiddelaar en zijn geheel vrij in de keuze van de aangeboden maatschappij voor uw bootverzekering. Daarnaast beschikken wij over actuele kennis op het gebied van bootverzekeringen.
Boot, Zeilboot, Jacht of Sloep verzekeren? Paardekooper Private Insurance.
Home Autos Boten Bootverzekering. Als bezitter van een boot mét of zonder zeil, kunt u aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt met of door uw vaartuig aan derden. Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering biedt in zon situatie een beperkte dekking. Wist u dat onder deze verzekering slechts het gebruik van vaartuigen met een zeiloppervlakte tot 16 m2 of met een motorvermogen tot 4 pk verzekerd is?
Boot en pleziervaartuigverzekering Hoofddorp ZekerGeregeld.
Home Verzekeringen Boot en pleziervaartuigverzekering. Boot en pleziervaartuigverzekering in Hoofddorp. Welke risico's' zijn verzekerd? Deze verzekering dekt schade aan het vaartuig zelf, aan de inboedel aan boord van het vaartuig meestal tot 15 of 20% van het op het casco verzekerd bedrag en de aansprakelijkheid voor schade die met het vaartuig wordt veroorzaakt.
Watersportverzekering Goedkoop én goed verzekeren!
Maak een online premieberekening voor uw jacht verzekering, sloepverzekering, elke boot verzekering is mogelijk. Vind een goedkope watersportverzekering. Met de watersportverzekering kunt u diverse boten verzekeren waaronder een zeiljacht, zeilboot, motorboot, motorsailer, pleziervaartuig, toerboot, catamaran, trimaran, opblaasboot, rubberboot, speedboot en zeilplank.
Bootverzekering Aon IAK.
Deze verzekering dekt schade die u met de boot aan personen of zaken toebrengt. Ook hebt u recht op hulp innnoodgevallen. n WA Brand. Naast de WA-dekking biedt deze verzekering dekking voor schade of verlies van de boot door brand, ontploffing ennblikseminslag.
Pleziervaartuig verzekeren Kuiper Verzekeringen.
U kunt pas écht zorgeloos van uw schip genieten als u daarvoor een goede verzekering heeft. Door onze ruim 70 jaar ervaring in het verzekeren van pleziervaartuigen zijn wij specialisten op dit vakgebied. Als geen ander kennen wij de risico's' die aan uw hobby zijn verbonden ook ónze hobby trouwens.
Bootverzekering afsluiten Preventass bv Veenendaal.
WA: De basisdekking waarbij wettelijke aansprakelijkheidschade die u met uw boot aan een ander toebrengt gedekt is tot 2.500.000, per gebeurtenis. WAbrand: Naast aansprakelijkheid en hulpverlening is uw boot hiermee ook verzekerd tegen brandschade, veroorzaakt door brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag.
Je boot verzekeren met de Interpolis Bootverzekering Rabobank.
Sluit telefonisch af Bekijk wat je verzekert. Dit is een verzekering van Interpolis. Kies uit drie dekkingen. Je kunt kiezen voor de standaard WA-dekking, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. schade met jouw vaartuig aan andere personen en bezittingen. WA Beperkt Casco. ook schade aan jouw eigen vaartuig, bijvoorbeeld door brand of storm, diefstal en schade aan je inboedel. WA Volledig Casco Allrisk. ook schade door een aanvaring. Wel en niet verzekerd. Met de Interpolis Pleziervaartuigenverzekering kun je je boot verzekeren.
Verzekeringskaart Bootverzekering Europeesche Verzekeringen.
Wilt u uw boot verhuren aan andere particulieren? Dan kunt u kiezen voor de dekking Particuliere verhuur. Daarmee bent u verzekerd voor schade die ontstaat wanneer u uw boot heeft verhuurt. Afsluiten, wijzigen en stoppen. De verzekering begint op de ingangsdatum die op de polis staat.
Bootverzekering direct online afsluiten.
Als u de dekking voor diefstal en/of beschadiging heeft, dan is uw inboedel gratis meeverzekerd tot een bedrag van 20% van de verzekerde waarde van uw boot. Univé vergoedt bijvoorbeeld inboedel zoals tv, radio, gasflessen en keukenspullen die na een inbraak wordt gestolen uit uw boot of uit afgesloten bergruimten aan de wal.

Contacteer ons