Resultaten voor makma sloep


makma sloep
Op zoek naar een Maril sloep? Kom naar de mooiste indoor sloepen haven.
Maak een afspraak en bekijk onze merken Makma, Maril en Antaris. Maril 795 Tender. Maril 880 Cabin. Maril 950 cruiser. Productie van een sloep. Financiering en verzekering. Direct naar de webshop. Registreer hier uw sloep. Maril demo en occasions bekijken.
Makma Sloep sloep-huren-grou.nl.
Sloep huren in Friesland. bij watersportbedrijf Anja bent u aan het juiste adres! Watersportbedrijf Anja in Grou, Friesland. Home Producten Sloepen Makma Sloep. 1 2 3 4. Makma sloep huren in Grou. Een oerhollandse sloep voor 8 personen. BEKIJK PRIJS EN BESCHIKBAARHEID.
Makma te koop 33 boten op Botentekoop.nl.
Piet Hein Sloep. Bj 2009 Afm 6.18 m Polyester. Makma te koop 33 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 33 boten te koop aangeboden van het merk Makma. Heeft u een Makma te koop maak dan een nieuwe advertentie aan.
Tweedehands boot kopen? Meer over de Makma sloep Havenbulletin.
Tjeerd de Vries en zijn vrouw begonnen in 2000 met varen, en hadden hier zoveel plezier van dat het voor de hand lag dat ze hun boot zouden inruilen v. Share 8 0 0. boot kopen, makma, makma sloep, mijn boot te koop, sloep.
Makma 27 boten te koop ANWBboten.nl.
Aanbieder: Amsterdam Nautic. Makma 31 Caribbean MKII. Zeer nette Makma Caribbean 31 met zwaardere diesel en zeer weinig vaaruren Motorisatie: 1x Yanmar 4BY2180 diesel 180 pk. Aanbieder: Kempers Watersport. Een no-nonsense sloep. Maar natuurlijk wel van de bekende Makma werf.
Makma Loungevlet YouTube.
Van verre onmiskenbaar een Makma vlet, duidelijk onderscheidend van de armada aan sloepen die Nederland inmiddels bevaren. Eigenwijs dus en met reden. Niet alleen omdat het een Makma is, maar omdat de boot het Makma gevoel uitstraalt. Dat het bij sloep varen gaat om ruimte, comfort en voornamelijk gezelligheid.
Makma Vlet 700 met Yanmar 27 Sloepen Centrum.
Een Makma Vlet met een Yanmar 27! Categorie├źn: Occasions, Sloep Tags: Binnenboordmotor, Makma, Sloep, Vlet, yanmar. Mooie Makma vlet 700 met een Yanmar 3 cylinder dieselmotor27pk. Zeer geschikt als familieboot. Deze sloep is gemaakt voor een comfortabele en behouden vaart onder alle omstandigheden.
Makma Sloep 10 personen wsbanja.nl.
De Makma sloep is een oer-hollands product, deze ruime sloep met 25pk diesel binnenboord motor bied ruimte voor 10 personen. In de sloep zit een complete kussenset met zit en rug kussens, ook zitten er extra kleine kussentjes in. Met deze sloep is het heerlijk genieten op de Friese meren.
Vind makma in Sloepen op Marktplaats.nl.
Wij hebben voor de zwaarste motor gekozen die in een makma past en dat is een 45 pk yanmar common. Zo goed als nieuw. Makma Loungevlet sloep Bouwjaar 2016. Hierbij unieke kans om een jonge makma te kopen als deze.
Makma 27 boten te koop YachtFocus.com.
Maar natuurlijk wel van de bekende Makma werf. Als u niet te veel geld wenst uit te geven maar toch in een echte sloep wilt var Motorisatie: Onverwoestbare 3GM30 van Yanmar. Deze mooie occasion is onderdeel van ons ruime assortiment.

Contacteer ons