Resultaten voor sloep


sloep
Sloep 630 sloepen te koop YachtFocus.com.
Aanbieder: Holland Sport Boat Centre. Gentle 530 Tender. Zeer goed onderhouden 530 Tender in teakline uitvoering, zonnedek, sprayhood tent plus 20 pk Yamaha motor in bun Motorisatie: Yamaha 20 pk F20 BES uit 2017 met afstandbediening op console elektr. Aanbieder: MD Jachtbemiddeling. Nieuw binnen 12.500. Comfortabele Maril 860, voorzien van veel extra's. Motorisatie: Yanmar, 75pk. Aanbieder: White Whale Yachtbrokers Willemstad. Roosemalen Vlet 620 Aluminium. Aluminium Vlet voorzien van een houten interieur. De boot is voorzien van een koelkast en een recente hoge doorlopende tent over de gehele kuip. Motorisatie: Lombardini 29pk. Aanbieder: Kempers Watersport. Seafury 650C Motorisatie: 33PK Vetus diesel. Seafury 650 Motorisatie: 25PK Vetus diesel. Prachtige sloep met weinig draaiuren in zeer nette staat te koop aangeboden.
Sloep 673 sloepen te koop YachtFocus.com.
Als we een voorwerp geƫmancipeerd konden noemen, zou de sloep bovenaan ons lijstje staan. Daar waar dit kleine vaartuig eerst alleen op het dek van een andere, grotere boot werd vervoerd, wordt de sloep nu ook zelfstandig op het water gebruikt.
Sloep huren Zeeland Sloep Meer Bootverhuur aan het Veerse Meer.
Sloep huren Veerse meer. SLOEP HUREN IN ZEELAND. In meer dan 10 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de bootverhuur en is onze vloot uitgegroeid tot een van de grootste in Zeeland. Hierdoor hebben wij altijd wel een sloep of zeilboot die bij jouw wensen past.
Verhuur sloepen Van Schie Watersport.
De sloep biedt plaats voor 8 volwassenen, wat haar geschikt maakt voor een leuke groepsactiviteit. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan voor lunch, high tea of borrel in samenwerking met de Kaagsociƫteit. Ook bieden wij een leuke puzzeltocht aan, zie hiervoor ook onze pagina over bedrijfsuitjes. Prachtige traditionele sloep.
PI de Brug Specialistische groep de Sloep.
Schooltijden en vakanties. PI-school De Brug kent een zeer specialistische onderwijsvoorziening De Sloep, die in nauwe samenwerking met Prodeba is ontwikkeld en wordt uitgevoerd. De Sloep is een groep voor leerlingen in de leeftijd van vijf tot dertien jaar bij wie in de eerdere schoolgang, op PI de Brug of elders, is gebleken dat volledig schoolgaan onmogelijk is.
Stout sloep en tenders By Krijgsman Watersport Assendelft.
STOUT sloepen springen er uit het water! Kenmerkend voor de sloep is de hogere romp, stoere uitstraling, het is gewoon meer sloep voor een lagere prijs! De beste keus in zijn categorie. STOUT sloepen zijn stoere, grote, ruime en robuuste sloepen.
Sloep Simon Sloepvrienden.
Comfortable kussens, stille elektrische motor, de ideale sloep om de kleine grachtjes van Amsterdam te ondekken. Bij regen mag u tot 2 uur voor varen kostenloos annuleren of omboeken naar salonboot mist beschikbaar. De Sloep heeft grote tafel in het midden en voordek.
Sloep.
Uurtarief 50.00 Dagtarief 240.00 Ochtend 125.00 Middag 155.00. Bij slecht weer kunt u kosteloos annuleren tot 2 uur voor vertrek. Waarborgsom te voldoen voor vertrek 22500. Op de sloepen worden geen honden toegelaten. Pioner 13, met 4 pk buitenboord motor.
Snel en eenvoudig een sloep huren Greenjoy sloep huren.
Voorzien van GPS en GPRS om op afstand te ondersteunen. Snel en eenvoudig een sloep huren greenjoy 2018-07-16T1520070000.: Eenvoudig huren in 3 stappen.: Boek online vanaf mobiel of computer tot 5 min. Bij vertrek zelf je sloep aanzetten per SMS.
Zarro Dutch Quality Boats Luxe sloepen, tenders, jachten en cruisers.
Elk Zarro jacht, sloep of tender is met passie ontworpen en met een obsessie voor kwaliteit gebouwd. Bent u benieuwd of wij u het antwoord hebben op uw specifieke vraag? Neem contact met ons op. Waarom kiest u voor Zarro?

Contacteer ons