Zoeken naar sloep


sloep
Gebruikte sloepen Langweerder Sloep.
Langweerder Sloep 6.50 Classic Praya. Langweerder Sloep 8.50 Cabin Avantgarde. Langweerder Sloep 6.50 Classic Marquise. Langweerder Sloep 6.50 Classic Beauty. Langweerder Sloep 6.50 Classic Classic. Langweerder Sloep 6.50 Classic Magnifiek. Langweerder Sloep 5.50 Classic Emerald. Langweerder Sloep 5.50 Classic Violent.
PI de Brug Specialistische groep de Sloep.
Schooltijden en vakanties. PI-school De Brug kent een zeer specialistische onderwijsvoorziening De Sloep, die in nauwe samenwerking met Prodeba is ontwikkeld en wordt uitgevoerd. De Sloep is een groep voor leerlingen in de leeftijd van vijf tot dertien jaar bij wie in de eerdere schoolgang, op PI de Brug of elders, is gebleken dat volledig schoolgaan onmogelijk is.
Verhuur sloepen Van Schie Watersport.
De sloep biedt plaats voor 8 volwassenen, wat haar geschikt maakt voor een leuke groepsactiviteit. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan voor lunch, high tea of borrel in samenwerking met de Kaagsociƫteit. Ook bieden wij een leuke puzzeltocht aan, zie hiervoor ook onze pagina over bedrijfsuitjes. Prachtige traditionele sloep.
Gave sloep huren Leukermeer.
Dorpen en steden. 31 0478 50 24 44. Gave sloep huren. Wilt u lekker comfortabel en relaxt op het Leukermeer varen? Huur dan een van de luxe sloepen met veel zitruimte en een ruime open kuip. Prijzen zijn inclusief max.
Sloepen in Giethoorn.
Heerlijk genieten in de grachten, op meren en de wateren in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een sloep is luxer als een standaard fluisterboot. Een van de kenmerken van een sloep is dat deze vaak bestuurt wordt door middel van een stuurwiel en voorzien is van heerlijke zachte kussens.
Sloep Robuust 500 Diepstraten Botenverhuur.
Onze meest populaire, compleet uitgeruste sloep. De BAS Robuust 500 is een populaire sloep in onze vloot. Deze sloep biedt alles wat u van een sloep van Diepstraten Botenverhuur mag verwachten. Uitstekende vaareigenschappen en een opvallend modern design, exclusief gemaakt voor Diepstraten Botenverhuur.
Sloepverhuur Hotel Galamadammen Friesland.
Er zijn motorsloepen tot maximaal 8 personen en Waterspoor sloepen voor maximaal 10 personen. Het huren van een motorsloep kan op basis van een geldig legitimatiebewijs en afgifte van uw IBAN-nummer ter waarborg voor de sloep. Wilt u een lekkere hapjesschotel mee aan boord?
Sloep.nl is uw specialist voor pre-owned sloepen en boten.
Menken Piet Hein Sloep. Afmetingen: 6.18 / 2.34 / 0.58 m. Menken Newport Bass Softtop. Afmetingen: 9.00 / 3.12 / 1.05 m. Verkocht Piet Hein Sloep. Afmetingen: 6.18 / 2.34 / 0.58 m. Menken Fast CAB. Afmetingen: 5.75 / 2.13 / 0.58 m. Verkocht Piet Hein Sloep.
Sloep Simon Sloepvrienden.
Comfortable kussens, stille elektrische motor, de ideale sloep om de kleine grachtjes van Amsterdam te ondekken. Bij regen mag u tot 2 uur voor varen kostenloos annuleren of omboeken naar salonboot mist beschikbaar. De Sloep heeft grote tafel in het midden en voordek.
Sloepen A28 Watersport Corsiva en Primeur sloepen Groningen.
Classic uitvoering met teakhouten potdeksel, dekken en vloer 28.99500., De Florijnsloep Classic is een overnaadse rondspant met een aangehangen roer met twee zijvinnen die er voor zorgen dat de sloep bij alle snelheden puur op de waterlijn blijft varen en daarmee de beste efficiƫntie bereikt qua snelheid en brandstofgebruik.

Contacteer ons