Zoeken naar sloep


sloep
Sloepen Rederij Peters.
De rivier is 167 kilometer lang en komt uit in het Zwartewater bij Zwolle. Onze sloepen zijn te reserveren voor dagdelen van 2 uur met als begintijd 900: uur, 1100: uur, 1300: uur, 1500: uur 1700: uur alleen bij topdrukte.
Verhuur sloepen Van Schie Watersport.
De sloep biedt plaats voor 8 volwassenen, wat haar geschikt maakt voor een leuke groepsactiviteit. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan voor lunch, high tea of borrel in samenwerking met de Kaagsociëteit. Ook bieden wij een leuke puzzeltocht aan, zie hiervoor ook onze pagina over bedrijfsuitjes. Prachtige traditionele sloep.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Sloep huren in Friesland Verhuur.
Een sloep huren in Friesland is ideaal voor dagtochtjes over de Friese wateren. Met de sloep kunt u zo gemakkelijk door kleine dorpen varen en onder vele bruggetjes. Of ga met een sloep voor anker liggen en aanschouw het Skûtsjesilen, wat velen met u dan ook doen.
Sloep huren.
Dit alles maakt de sloep een type boot dat bij uitstek geschikt is om een dag te huren. Zeker voor beginners. Toch zijn er best wat dingen om rekening mee te houden, zeker als je nog niet goed kunt varen.
Sloep Max Luxe, comfortabele sloep van Amsterdam Boothuur.
Sloep Willy is een luxe sloep die plaats biedt aan maximaal 32 personen. De sloep is voorzien van een luxe rondzit met kussens en is door zijn elektrische motor fluisterstil. Hierdoor kunt u u optimaal genieten van de mooie Amsterdamse grachten.
Sloep.nl is uw specialist voor pre-owned sloepen en boten.
Menken Piet Hein Sloep. Afmetingen: 6.18 / 2.34 / 0.58 m. Menken Newport Bass Softtop. Afmetingen: 9.00 / 3.12 / 1.05 m. Verkocht Piet Hein Sloep. Afmetingen: 6.18 / 2.34 / 0.58 m. Menken Fast CAB. Afmetingen: 5.75 / 2.13 / 0.58 m. Verkocht Piet Hein Sloep.
12 persoons Sloep Fleur Amsterdam Boat Center.
75 pers Staets. 80 pers Stad Dockum. 120 pers Sailboa. 150 pers Wapen van Amsterdam. 300 pers Prins van Oranje. 12 pers Sloep Fleur. 30 pers Sloep Barracuda. 42 pers Sloep Amigo. 42 pers Sloep Mon Ami. Muziekinstallatie met i-pod.
Sloepen Archieven Jachtwerf Arie Wiegmans.
Of men wil liever een klasse hoger varen dan waarvoor men betaalt. In die gevallen biedt de aanschaf van een gebruikte sloep uitkomst. Een gebruikte sloep is meer boot voor minder geld. In tegenstelling tot een nieuwe sloep is er geen sprake van wachttijd, dus u kunt direct met uw aanwinst het water op.
Sloep huren Zeeland Sloep Meer Bootverhuur aan het Veerse Meer.
Sloep huren Veerse meer. SLOEP HUREN IN ZEELAND. In meer dan 10 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de bootverhuur en is onze vloot uitgegroeid tot een van de grootste in Zeeland. Hierdoor hebben wij altijd wel een sloep of zeilboot die bij jouw wensen past.

Contacteer ons