Meer resultaten voor stalen sloep te koop


stalen sloep te koop
Deze website maakt gebruik van javascript.
Boten te koop ANWB Boten.
ANWB verzamelt uw boten. Er zijn 11.841 boten gevonden. zoek uitgebreid boten. zoek uitgebreid boten. wis alle zoekcriteria toon resultaten. alles nieuw gebruikt. alles motorend 7784 alles zeilend 3990. Motorjacht 5761 Zeiljacht 3596 Speed en sportb. 946 Sloep 670 Klassiek/traditi.
Schepen zoeken.
Voormalig patrouillevaartuig annex meetvaartuig dat tot recent nog als zodanig in de vaart was. Het vaartuig is zeer goed te manoeuvreren en comfortabel te bevaren als motorjacht of kan nog. Neptunus 107 GSAK Verkocht. 1070, x 340, x 115, m.
Account Mobility Media.
Boot sloep met kajuit 720cm Werfgebouwde stalen sloep Diesel uit 1987 www.rvgauto.nl.
In de middag. Zeer nette stalen sloep werfgebouwd met een voorkajuit binnen en buiten opnieuw gelakt Het onderwater schip staat in de 2 component teervervanger We hebben de boot vorig jaar gekocht en met veel plezier en enthousiamse binnen en buiten onder handen genomen en voorzien van op maat gemaakte nieuwe kussens en nieuw dekzijl Deze stalen sloep heeft een prachtige klassieke uitstraling en zeer goede vaareigenschappen heeft een binnenboard Sab 8 pk 1 cilinder diesel motor verbruik is gemiddeld een halve liter per uur Op maximaal vermogen vaart het schip rond de 16 km per uur en heb je dus geen vaarbewijs nodig De motor heeft net een beurtje gehad, en is in perfect conditie, zo goed als nieuw. Afgelopen weken hebben we er een paar dagen mee gevaren om de werking te checken en is nu klaar voor veel vaarplezier.
Sloep kopen? Lees dan eerst deze handige tips. Ultramar.
De boot ligt stabiel in het water. Er zijn moderne varianten te koop, maar zeker ook modellen die doen denken aan vroeger tijden. Ontwikkeld door echte scheepsbouwers. Dat is te merken aan de sloep. Degelijk, praktisch en heerlijk om mee te varen. Kenmerkend is dat de aluminium delen voor de romp onbewerkt worden gebruikt. Daarnaast is het laswerk zo hoogwaardig dat nabewerking overbodig is. Strak, eenvoudig en toch ook luxe. Mensen die handig zijn, kunnen kiezen voor een bouwpakket. Op die manier zet u zelf een houten bas sloep in elkaar. De boot vaart lekker, is goed stuurbaar en ligt heel stabiel. Jan van Gent sloep. Met dit soort sloep kunt u alle kanten op. Of u nu wilt varen door stille grachten of snelheid wilt maken op grotere wateren. De sloep heeft een opvallend uiterlijk en kenmerkt zich door een hoogwaardige afwerking. Zeer veelzijdig dus. Stalen sloep of polyester sloep.
Aluminium sloepen en boten op maat.
De tendersloep heeft de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen en is dan ook regelmatig te zi en op de Hollandse wateren. Kenmerkend voor een tender is de speciale bouw van het onderwaterschip waardoor er snel kan worden gevaren. Het zichtbare gedeelte van een tendersloep boven de waterlijn ziet er niet veel anders uit dan en klassieke open sloep.
Occasions.
Een ruim aanbod aan boten staan op ons 40.000 m terrein opgesteld om door u bezichtigd te worden. Binnen dit aanbod vindt u ook jachten van overige merken. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van alle informatie ook in het Duits en in het Engels en een kop koffie of thee staat altijd voor u klaar!
TU Delft: TU Delft Medewerkers.
TU Delft Medewerkers niet ingelogd. Voor toegang tot deze informatie dient u in te loggen. Klik op de onderstaande link om in te loggen. Vragen, suggesties of opmerkingen: Mail de webredactie. 2018 TU Delft. Overleg en Adviesorganen. BK City gebouw.
Occasions Brandsma Jachten.
Bouwjaar: 2016 afgeleverd in 2017 Afmetingen: 9.15 x 3.34 x 0.85 mtr Dvh 2.38 mtr Materiaal: Staal. Nieuw in verkoop Brandsma Vlet 1100 AK. Bouwjaar: 2005 Afmetingen: 11.38 x 3.93 x 1.00 mtr dvh 2.45 mtr Materiaal: Staal. Nimbus 345 Avanta.

Contacteer ons