Zoeken naar unigarant bootverzekering


unigarant bootverzekering
Bootverzekering Unigarant.
Goed verzekerd het water op met de Unigarant bootverzekering. Zonder het te willen, kunt u als schipper schade toebrengen aan een ander, waardoor u voor enorme kosten komt te staan. Met de Unigarant bootverzekering bent u verzekerd van optimaal vaarplezier.
Bereken de premie en sluit je Unigarant bootverzekering zelf af!
Je hebt op basis van onze vergelijking gekozen voor de Unigarant bootverzekering. Kenmerken van de Unigarant bootverzekering. Ruime keus in vaargebieden. No-claimkorting tot 40%. Pechhulp Nederland aanvullend mee te verzekeren. Geen eigen risico voor boten tot 50.000. Een vrijwillig eigen risico levert een flinke korting op.
Bootverzekering Unigarant De Bootverzekering. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Met deze extra dekking heb je recht op juridische hulp bij het verhalen van de schade. Ook geschillen die gaan over garantie, reparatie en onderhoud, stalling en financiering, kun je een beroep doen op juridische bijstand. Bereken de premie voor de bootverzekering Unigarant. Productwijzer bootverzekering Unigarant.
Contact Unigarant.
Ik heb een vraag Ik heb een klacht. 088 299 38 82 Voor klanten 088 299 39 99 Tussenpersonen of leveranciers. Unigarant is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Liever een persoonlijk advies?
Watersportverzekering vanaf 3, per maand.
Aanvullende dekkingen watersportverzekering. Naast de drie basisdekkingen kunt u bij de Unigarant Watersportverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen. Zo bent u ook goed verzekerd als u graag meer zekerheid heeft. Trailer of Volgboot. Heeft u een trailer of een volgboot?
Unigarant Bootverzekering Ervaringen Zeker.com.
Is onderdeel van De bootverzekeringen van Unigarant Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd.: Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Sinds de oprichting, in 1972, heeft Unigarant zich gericht op schadeverzekeringen voor particulieren. Leer alles over bootverzekeringen van Unigarant. Voordelen van een Unigarant Bootverzekering.

Contacteer ons