Op zoek naar casco sloep te koop?


casco sloep te koop
Vind casco in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
Mooie casco sloep van 5.0 meter. Casco sloep van 5.0 Meter hoge kwaliteit polyester sloep van nederlandse bodem. Dit is een geweldig mooi, zo goed als nieuw casco, om naar eigen inzicht op te bouwen. Te voorzien van buitenboordmotor of electro aandrijving. Bel of mail voor meer informatie. 06-51360813 Een bezichtiging op afspraak op de. Zo goed als nieuw. Te koop casco waddenkruiser/opknapper.
Categorie Casco Boot op Boten.nl pagina 1.
Categorie: Kiezen 13713. Klassieke boot 224. Casco boot 31. Ronde en Platbodems 175. Vis en Consoleboten 541. Ribs en Inflatables 925. Andere boot 228. Merk: Lening Aangeboden Bkr Geen Probleem 1. Bm Zeilboot 1. Dragt Yachting 1. Icelander 22 1.
Casco sloep Sloep te koop Nieuw Boten.nl Polyester.
Casco sloep Sloep. Casco sloep Sloep Sloep. Terug naar overzicht. Maandprijs: klik hier. Amsterdam Noord Holland. 5.60 x 1.95 x 0.30m. Contact opnemen met de adverteerder. Casco sloep Sloep. Gebruikte casco van een mooie sloep en prachtig overnaadse romp. Geschikt voor in en outboard en elektrisch.
Sloep Casco Te koop 1.250 in Leende Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Sloep Casco is helaas verwijderd. Sloep casco project te koop wegens tijdgebrek. ZONDER trailer Afmeting 735, x 245, X105., Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties.
Casco te koop 7 boten op Botentekoop.nl.
Casco te koop 7 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 7 boten te koop aangeboden van het merk Casco. Heeft u een Casco te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Vind casco sloep in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
55m, aluminium boot casco te koop. Nieuwe 55m, sloep boot casco van 5mm aluminium plaat met dubbel bodem voor buitenboard motor te koop. Voor meer informatie stuur een bericht! Andere laswerk, bootreparatie ook bespreekbaar. Te koop casco sloep. Te koop stalen casco sloep nieuw!
Vind casco in Sloepen op Marktplaats.nl.
Te koop casco / opknapper / project 820/260, klassiek gelijnde aluminium sloep. Casco sloep met nieuw ingebouwde elektromotor van bellmann/belmarine 5kw 2010 met enkele vaaruren. Door priveomstandigheden is de sloep afgelopen jaar verwaarloost. Hierbij is het accupack te ver ontladen en hierdoor.
Motorcasco 22 motorcasco's' te koop YachtFocus.com.
Bent u op zoek naar een motorbootcasco? YachtFocus heeft altijd motorcasco's' van makelaars en werven te koop staan. Het casco van een boot is het schip zonder de installaties. Het casco is het geraamte van de boot, de basis die later uitgebreid kan worden.

Contacteer ons