Zoeken naar casco sloep te koop


casco sloep te koop
Botensloperij, tweedehands boten sloperij, sloop boot gezocht.
Uw boot, sloep of zeiljacht milieuvriendelijk en duurzaam demonteren! Wij halen hem vandaag nog op. Bel direct: 06-17391431 Bootsloperij en Ophaaldienst door heel Nederland. 7 dagen per week open, ook s avonds en in het weekend! Wilt u een boot afvoeren omdat niemand er naar om kijkt of omdat niemand er meer mee vaart? Bel ons en wij komen hem graag ophalen en afvoeren tegen een scherpe prijs. Wanneer u vandaag belt voor uw sloopboot wordt hij vaak binnen paar dagen nog opgehaald. Wanneer u ons belt komen wij de situatie bekijken; de ligging van uw boot, hoe deze uit het water te krijgen en af te voeren.
Aluminium sloep; robuust, eigenzinnig en zorgeloos.
Bovendien hoeft dit prachtige materiaal i.g.v. krassen en butsen niet gerepareerd te worden met plamuur, polyester of verf. Aluminium beschermt zichzelf. Zelfs anti-fouling is niet nodig. De sloep is er voor jou in plaats van andersom. ZuidWesterSloep kan de sloep casco opleveren of ook compleet met een elektrische configuratie of benzine buitenboordmotor.
Scheepsmakelaardij Goliath Schepenlijst.
Pagina: Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Volgende Merk/Model Motor LxBxD Materiaal Bouwjaar Vraagprijs. Yanmar 75 PK. Te koop voor 198.000. In prijs verlaagd.
Zeilcasco 7 zeilcasco's' te koop YachtFocus.com.
Bent u op zoek naar een zeilbootcasco? YachtFocus biedt verschillende casco's' van zeilboten te koop aan. Het casco van een zeilboot is het schip zonder de installaties. Het casco is het geraamte van de boot, de basis die later uitgebreid kan worden.
Gornu Sloep.
Dit is realiseerbaar doordat de fabricage van het casco op topniveau op onze werf in Turkije plaatsvindt en de afwerking in Nederland. De dealer kan aldaar de boot naar zijn eigen specifieke wensen laten vervaardigen om zo van een eigen signatuur te laten voorzien. Het ontwerpen van een nieuwe boot is zoeken naar de perfecte balans tussen uitstraling functionaliteit en tijdloosheid. Bij Gornu Yachts worden nieuwe modellen boten specifiek op maat van de klant ontwikkeld. Rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen kan er een uniek concept worden ontwikkeld waarin de klant zichzelf herkend en zich kan onderscheiden van de rest. Het succes begint op de tekentafel van Gornu Yachts. Door te luisteren naar de klant en en het bewaken van het complete bouwproces ontstaat hieruit de boot die past bij uw persoon of bedrijf. Nederland Telefoon 0031 06 175 66 811. Turkije Telefoon 0090 05 323 50 73 78. Copyright Gornu Sloep 2010.
Occasions Barat.
Op onze locatie hebben we alle faciliteiten beschikbaar om uw schip te onderhouden, winterstalling, liften en te keuren. Bootbemiddeling.nl heeft een jarenlange expertise en een groot internationaal netwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om bemiddeling van het verkopen van uw boot.
Casco Boten 2dehands.be.
motor casco boot. te koop nieuw motor casco lang 11 meter breed 4 meter met ramen pak u kans voor dit zwaar casco bodem 6 de rest 5 min in ruil u boot bespreek naar. 15 januari 2019 2134: Antwerpen.
Corsiva 595 Tender Corsiva en Admiral sloepen.
Home Fullscreen Slider. Home Landing Page. Meet the Team. Page Left Sidebar. Page Right Sidebar. Portfolio 1 masonry. Portfolio 2 with filtering. Portfolio 3 with load more. Portfolio 4 with pagination. Shop Without Sidebar. Ultimate Addons Elements. sloep kopen 4.428.
Makma te koop 12 boten op BotenBank.nl.
Makma te koop 12 boten op BotenBank.nl. Op BotenBank.nl worden 12 boten te koop aangeboden van het merk Makma. Heeft u een Makma te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
kotters te koop Slide Scheepsmakelaardij Fikkers.
motorzeilkotter te koop ligplaats Goingaryp. Klik op de foto voor een grotere afbeelding Scheepsmakelaardij Fikkers. Hooge der A 36. 9712 AE Groningen. Tel: 31 050 311 14 04. 11.00 x 3.15 x 1.00 m. Casco: staal, gelast. Opbouw: staal, gelast.

Contacteer ons