Zoeken naar sloep te koop


sloep te koop
Boten Sloepen te koop MarktPlaza.nl.
20 Pk Suzuki motor, bouwjaar 2015 De motor is ingebouwd in een bun, waardoor je hem niet ziet en. ALPHEN AAN DEN RYN. Te koop aangeboden Lifestyle 650 sloep. Vaarklaar, dealer onderhouden, in de winter in verwarmde stalling gestald, Camperkap, etc.
Boot kopen Heeg Friesland Nieuw Occasions Hoora Watersport.
Voor meer gemak en comfort aan boord zit u goed bij de moderne Motion 670. Dit is een eenvoudig te varen zeilboot die enkel zon en wind nodig heeft. Deze toren getuigde, stabiele en toch snelle toerboot heeft een stille elektromotor met klapschroef en zonnepanelen in het achterdek. Day.M8 Day Mate. De Day.M8 is een stoere, elegante daysailer en een opvallende verschijning op het water. Snelheid en vaarplezier komen in deze boot samen dankzij de klassieke lijnen en een modern onderwaterschip. De Day.M8 heeft ultieme zeileigenschappen met daarnaast een prachtig zonnedek, goed zittende kuip en elektromotor voor extra comfort. De elektrisch aangedreven Enduro sloep is een stoere, efficiënte en extreem comfortabele sloep.
U wilt een nieuwe of tweedehands sloep kopen, waar moet u op letten?
BEKIJK AL ONZE SLOEPEN. Een kleine sloep kopen of een grote sloep kopen? Er zijn veel verschillende formaten sloepen te koop. De Anataris Seventy7 is een grote sloep en de Anataris Fifty5 is een kleinere sloep. Een sloep is een algemene term voor heel verschillende kleine bootsoorten.
Tweedehands Sloepen? Aluminium of Polyester Sloep kopen.
7 uur geleden Aalsmeer Noord-Holland. Te koop; Superleuk kerkbootje Inboard Albin b, zuinig en stil Prachtige lijn. 7 uur geleden Aalsmeer Noord-Holland. Sloep overnaads aluminium. Te koop; Fraaie en ruime sloep van 8.20 x 2.45 mtr Inboard diesel Aluminium romp, onderwaters.
Sloep kopen.
Wij begeleiden u bij het aankopen van een sloep met deskundig advies. Zo weet u zeker dat de aanschaf van een sloep een succes wordt! Meer weten over onze sloepen? Wilt u meer informatie over het kopen van een sloep? Of wilt u een afspraak maken voor een proefvaart in een van onze sloepen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!
Sloep Boten 2dehands.be.
Te koop aangeboden: Sparkman and Stephens DEB 33 Motor Kubota 23pk Lengte: 10.20 Breedte: 3.18 Diepgang: 2.01 Slaapplaatsen 4 Kombuis Toilet. 30 mei 2018 1236: Antwerpen. Volledig gerestaureerde sloep. Lengte 9 Breedte 3m Splinternieuwe volvo penta d-2 40pk draaiuren 0 Sloep werd volledig vernieuwd Hardhouten de.
Akerboomsloep 580 te koop, Sloep te koop.
Mooie nette sloep welke in een goede staat verkeerd en altijd bij de werf in onderhoud is geweest. Met deze hybride uitvoering kunt u optimaal genieten van het stille varen en gebruik maken van de betrouwbaarheid van de diesel motor. Het schip is namelijk voorzien van een hybride installatie. Hiermee kan zowel 100% elektrisch of 100% op diesel worden gevaren. Het grote voordeel van deze installatie is dat u nooit bang hoeft te zijn dat de actieradius van de accu's' te laag is om thuis te komen.
Sloep kopen? Ruim aanbod nieuwe sloepen bij Van Dijk Watersport.
Tender sloepen herken je aan de mogelijkheid om uit te rusten met zwaardere motoren, om snel te varen. Vragen over sloepen.: Zijn jullie sloepen anders dan de sloepen van andere aanbieders? Mensen vragen zich vaak af: Waar is de beste sloep te koop?
Bola Maritiem Betaalbare boten en sloepen.
Deze sloepenlijn bestaat inmiddels uit twee cruisers, één tender en wordt binnenkort uitgebreid! De GS Tender 27 is de ideale opvolger van de traditionele sloep voor de watersporter die voor meer comfort, kwaliteit en de prestige kiest. Ervaar zelf het innovatief design met een unieke stijl door aan boord te stappen voor een proefvaart.
Tweedehands Sloepen Overige Boten Tweedehands.nl.
Watersport en Boten Boten en Jachten Sloepen, Vletten en Tenders KENMERKEN: Conditie: Gebruikt Merk: Overige merken Model of Type: 5. vandaag 0700: Leidschendam. Classic Marine 700. Bert van der Bent. Te koop aangeboden mijn mooie en goed onderhouden Classic Marine 700 sloep uit 2003.

Contacteer ons