Op zoek naar van wijk sloep te koop?


van wijk sloep te koop
Van Wijk te koop 6 boten op BotenBank.nl.
Getoonde advertenties: 1 6 van 6. Van Wijk te koop 6 boten op BotenBank.nl. Op BotenBank.nl worden 6 boten te koop aangeboden van het merk Van Wijk. Heeft u een Van Wijk te koop maak dan een nieuwe advertentie aan.
Van Wijk 830 te koop voor 59.500 op ANWBboten.nl.
Snelvarende Van Wijk 830 uit 1995. Opmerkingen: De Van Wijk 830 is een klassiek gelijnde, snel varende sloep en heeft een fraaie afwerking. Uitgerust met veel opties waaronder navigatie en bimini. In de kuip is links een spoelbakje, rechts is een koelkast. Voor in de boot zijn banken voorzien van luxe kussens. In het midden is de tafel welke eenvoudig kan worden weggenomen, of tot een grote ligplaats worden getransformeerd. Achter in de kuip is een ruim zonnedek met een opklapbare tafel. Klik hier voor meer informatie. CE aantal opvarenden: 6. Dek en opbouw materiaal: hout. Opbouw vorm, materiaal: Polyester. Open Kuip OK.: Waterverplaatsing: 2.600 ton. Plek besturing: buiten. Trimflaps: 2x, ook te gebruiken als opstap vanuit water.
Van Wijk sloepen, van wijk occasions, van wijk service, van wijk onderhoud.
De van wijk 550 sloep, een compact formaat sloep om zelfs de kleinste doorvaarten te trotseren. De van Wijk 621 sloep, de mid-size allround klassieker, de van Wijk topper in 3 geweldige uitvoeringen. De van Wijk 830 sloep, de grote open sloep, geschikt voor alle wateren die u kunt vinden in ons land en ver erbuiten.
Van Wijk Sloep occasions te koop www.tenderland.nl.
Dé specialist in gebruikte Van Wijk Sloepen. Tenderland is een full service bedrijf wat met name is gericht op de inkoop, verkoop, onderhoud en service van schepen. De naam Tenderland is daarbij bewust gekozen. Het woord tender wordt tegenwoordig vaak te pas en te onpas gebruikt. Maar wat is nu precies een tender? Volgens de Dikke van Dale is een tender niets meer en niets minder dan een bevoorradingsschip om spullen of mensen mee te vervoeren van en naar grote schepen. Een bijboot vaak, welke als heen en weertjewordt gebruikt. Vorm en afmetingen spelen daarbij geen rol. Zo is een sloep of een rubberboot ook een tender.
Van Wijk 830 Classic motorboot te koop White Whale Yachtbrokers.
Boten te koop. Koop een boot bij WWY. Alle verkochte boten. Den Bosch NL. Yanmar 4JH4 125 pk 4 cilinder. White Whale Enkhuizen. 31 0 650 201 336. Download PDF / Print. Stuur de advertentie van de Van Wijk 830 Classic door naar een vriend. Ik ontvang graag een kopie. Ik wil graag dat je de volgende boot bekijkt: Van Wijk 830 Classic. De Van Wijk 830 Classic is een klassiek gelijnde, snel varende sloep en heeft een fraaie afwerking.
van Wijk 1030 te koop Jachthaven Strijensas.
Terug naar vorige pagina 15-08-2017 van Wijk 1030 VERKOCHT! Afmeting: 10.30 x 3.60 x 0.95 Bouwjaar: 2007 Prijs: 139.50000., Een mooie van Wijk 1030 te koop aangeboden. Dit schip is een ontwerp van Pieter Beeldsnijder en is voorzien van veel comfort, zowel binnen als buiten.
Te Koop Jachthaven van Wijk Woubrugge.
Jachthaven van Wijk in Woubrugge verzorgt de verkoop van boten en diversen. Zo kunt u afhankelijk van het aanbod bij ons terecht voor een sloep te koop, zeilboot, motorboot, rubberboot, consoleboot, maar ook bijvoorbeeld voor een boottrailer of andere toebehoren.
Van Wijk 17 boten te koop YachtFocus.com.
Van Wijk sloepen worden gebouwd door Van Wijk Maritiem, gevestigd in Leiden. Gebruikte Van Wijk bootmodellen zijn ook te koop bij Van Wijk Maritiem, maar ook bij andere jachtmakelaars. Een Van Wijk sloep is er voor iedereen, of u nu wilt loungen op de rustige wateren of de uitdaging zoekt op de ruigere wateren.
Van Wijk te koop 14 boten op Botentekoop.nl.
Van Wijk te koop 14 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 14 boten te koop aangeboden van het merk Van Wijk. Heeft u een Van Wijk te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Vind van wijk in Sloepen op Marktplaats.nl.
De van wijk 621 lounge is uitgerust met een comfortabele bank achter de stuurstand. Heerlijk ontspannen genieten van uw vaartocht met goed zicht op het. Van Wijk 621 47 pk. Van wijk 621 47 pk in zeer goede staat met veel nieuwe onderdelen sloep der sloepen!

Contacteer ons