Meer resultaten voor tender sloep te koop


tender sloep te koop
Radio Veronica.
671 ANWBboten.nl.
Steelfish Rescue 850. Geweldige en veelzijdige sloep! Motorisatie: Suzuki 90pk buitenboord in bun. Aanbieder: Particuliere verkoper. Helderse Vlet 620 Mahoniehout. Prachtige mahoniehouten overnaadse Helderse Vlett te koop. Ze is recent winter 2017 professioneel vanuit casco opnieuw. Aanbieder: Omega Yacht Broker.
Nieuwe sloepen, tenders en consoleboten te koop! Sloepenspecialist.nl.
Een nieuw en sportief model! Zeer strak gelijnde tender welke de buitenboordmotor in de bun heeft. Primeur 700 Tender. Zowel als sloep en als tender verkrijgbaar. Ruim zwemplateau met makkelijke opstap uit het water. Geschikt om ook snel mee te varen!
Tender sloepen Nieuw en tweedehands Klop Watersport.
Regelmatig wordt de tender boot geassocieerd met een langzame sloep, maar schijn bedriegt. Zodra het gas wordt opengedraaid, kunt u varen met een sportieve snelheid. Waarom een gebruikte tender kopen bij klop watersport? Al meer dan 50 jaar is Klop Watersport actief in de botenwereld en watersport. Door deze jarenlange kennis en veel ervaring, kunnen wij u te allen tijde juist adviseren.
U wilt een nieuwe of tweedehands sloep kopen, waar moet u op letten?
Een kleine sloep kopen of een grote sloep kopen? Er zijn veel verschillende formaten sloepen te koop. De Anataris Seventy7 is een grote sloep en de Anataris Fifty5 is een kleinere sloep. Een sloep is een algemene term voor heel verschillende kleine bootsoorten.
cooperyacht Sloep kopen, sloepen en tendersloep coopersloep.
Kleuren, materialen en uitrusting kunt zelf kiezen om uw eigen droom te creëren. Ontwerp cooperyacht sloepen, tenders en zeilboten. cooperyacht is met haar eigen ontwerpstudio, StudioCooper, sinds 2009 actief met het ontwerpen en in eigen beheer produceren van sloepen, tenders en daysailers met als eerste model de Cooper745 sloep. Een relatief jonge speler in de markt maar dat deze succesvol is, bewijst het reeds grote aantal Cooper sloepen op het water. Van waar dit succes? Ons inziens danken wij ons succes aan de tomeloze inzet van ons team, onze directe lijnen met de productie, onze liefde voor stijlvolle comfortabele vaartuigen, onze persoonlijke benadering en aftersales en natuurlijk onze prijsstelling. Recentelijk hebben wij onze gloednieuwe Cooper800 tender geïntroduceerd tijdens de HISWA in Amsterdam; een echt paradepaardje.
Vind tender sloep op Marktplaats.nl.
Zarro Maxx 27, Luxe tender, 4 slaappl met toilet, CZone! De zarro maxx 27 is onbetwist de meest indrukwekkende tender sloep in zijn klasse! Door de vele innovatieve extras zoals joystick besturing en volledig digitaal schakelen en bedienen via czone op het grote garmin scherm en autopilot zodat u het schip kunt besturen met uw smartphone of smartwatch maken dit. Zarro Dutch Quality Boats. Liberty Tender 20T. Liberty tender 20t tender liberty 20t, mooie ruime tender met luxe afwerking. Inclusief: 20pk mercury 4-takt elektrisch gestart. Zit, rugkussens en zonnedek. Teake houte vloer. Wc ipad houder usb aansluiting eventueel met trailer te koop lengte.:
Sloep kopen Slikkendam Watersport.
Na jaren ervaring in de watersport besloten een paar ontwerpers, bouwers en verkopers onder de naam Van Zutphen samen een nieuwe boot te ontwikkelen. Maar de geschiedenis van Van Zutphen gaat verder terug. Oorspronkelijk was Van Zutphen een scheepswerf, in 1784 opgericht pal aan de Nieuwkoopse Plassen in het midden van het land. De passie en liefde voor het vak zijn hetzelfde gebleven, maar zijn inmiddels aangevuld met moderne kennis en technieken. In de Van Zutphen Tender 500 zit daarom het beste van diverse types verwerkt. Uiterlijk en comfort van een sloep, maar de snelheid en robuustheid van een Tender.
AW 20 Tender, te koop vanaf 42.950, Een heerlijke tendersloep!
AW 20 Tender. Oogstrelend vormgegeven, sportieve en moderne sloep. Groot genoeg voor 8 personen. Compleet, snel en comfortabel. De AW Tender-lijn bestaat uit twee modellen. Beide zijn oogstrelend vormgegeven, sportief en modern. Daar mag je dus best een beetje over opscheppen. Beter nog: overtuig je vrienden door ze een dagje op de tendersloep mee te nemen. Maar maak wel goede afspraken met ze: jij de boot, zij het bier. Want na dat eerste tochtje blijven ze gegarandeerd bij je aankloppen. Op de AW20 Tender kun je acht vrienden uitnodigen en met een AW24 Tender kun je zelfs tien personen mee het water op nemen. Prestaties en vaareigenschappen. De AW Tender is een boot met twee gezichten, die twee ogenschijnlijke uitersten verenigt. Doordat veel aandacht besteed is aan comfort, is het op een tendersloep heerlijk relaxen. Zowel als je ermee stil ligt als wanneer je ermee vaart. Ook op lage snelheden is de Tender zeer wendbaar, maar eenmaal onderweg is het een sportieve boot, die door zijn uitgekiende rompvorm zowel snel als stabiel en koersvast is. De AW 20 Tender is te koop vanaf 42.950, Maak een proefvaart.
Oud huijzer 616 Tender te koop Loosdrecht sloepen.
De prachtige tender van Oud Huijzer de: Oud Huijzer 616 Tender is absoluut onze favoriete. Zoveel ruimte en mobiliteit om lekker te gaan varen en zwemmen. De boot heeft een volle boeg, een nette stootlijst en daarboven een moderne kabelaring die de lijnen fraai accentueert.

Contacteer ons