Resultaten voor elektrische sloep kopen


elektrische sloep kopen
1251 Sloepen te koop op Botentekoop.nl.
1251 Sloepen te koop op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 1251 boten te koop aangeboden van het merk Sloepen. Heeft u een Sloepen te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
De Stille Boot Experts in Elektrisch Varen.
We voorzien ze van onze expertise en advies over hoe en waar die producten het beste kunnen worden toegepast. Onze klanten zijn werven, watersportwinkels en installateurs. Eigenlijk iedere professional die zijn klanten een goede elektrische aandrijving wil aanbieden, én het advies en de service die daarbij horen.
ElektroSloep geniet van elektrisch varen electrische sloep kopen en huren.
Eind 2012 rijden er 500 elektrische autos en varen er 700 elektrische boten in Fryslân. Berichten worden opgehaald. /a 1 2 3 4 5. Home Voorwaarden Sitemap Contact. Sloep kopen Sloep huren Leeuwarden Sloep huren Heeg Sloep huren Friesland Sloep huren sloep kopen friesland Sloep Friesland Elektromotor zeilboot Elektromotor sloep Elektromotor boot Electrisch varen.
Elektroboot: duurzaam en voordelig elektrisch varen.
Want tanken aan het stopcontact is aanzienlijk goedkoper dan tanken bij het benzinestation. Waarom een elektrische boot kopen? Waarom koopt u een elektrische sloep, tender of rondvaartboot? Vooral omdat het genieten is. Daarnaast biedt uw elektroboot nog vele extra voordelen.:
Elektrisch varen De Stille Boot Experts in Elektrisch Varen.
U bevindt zich hier: Home / Elektrisch varen. De 8 belangrijkste vragen beantwoord. 1: Waarom zou ik elektrisch gaan varen? Een elektrische aandrijving zorgt voor rust aan boord. U geniet ongestoord van de natuurlijke geluiden op het water en van elkaar.
Pettersloep.
Welke aandrijving past het beste bij mijn vaargedrag? Een sloep kopen is makkelijk, maar welke aandrijving en installatie past het beste bij mijn vaargedrag. Om u als klant zoveel mogelijk te ont-zorgen en u een duidelijk beeld te geven, krijgt u bij ons advies op maat van een van onze specialisten voor de juiste configuratie van uw sloep zodat deze geheel aan uw wensen voldoet. Wat kunt u van ons verwachten? Oplossingen op maat. Gratis advies met een van onze specialisten. Geen moeilijke technische vragen. Een elektrische boot welke voldoet aan uw wensen.
Jachtwerf Reeuwijk Uw elektrische sloep expert.
Naast complete elektrische boten, biedt Jachtwerf Reeuwijk ook voor bestaande verbrandingsmotoren een volwaardig alternatief. Voor ieder type boot is er een passende, elektrische aandrijving mogelijk. Zo kan iedereen in een stille boot varen. Jachtwerf Reeuwijk is tevens hét adres voor het totaalonderhoud van uw boot. Van het stallen van uw boot in de winter tot het restaureren van sloep, vlet of zeilboot: bij Jachtwerf Reeuwijk bent u aan het juiste adres.
Vind elektrische sloep in Sloepen op Marktplaats.nl.
Te koop elektrische sloep v707 bj 2016 afmeting lengte 707 cm breedte 230cm hoogte 165 cm gewicht 600 km 8 person bereik 10km/h 20km 6km/h 50kn 4 accus typ hawker xfc 48v 177ah snel oplading 80% 2 uur boot samen met boottrailer er zit ook zonnedek erbij en ook ombouw naar gesloten achterkant.
Waarom moet ik een elektrische sloep kopen? Maril.
Een elektro aangedreven sloep maakt de boot vernieuwend, toekomstbestendig en interessant voor elk vaargebied. In veel vaargebieden wordt of is elektrisch varen reeds verplicht. De motor van een elektrische sloep heeft nauwelijks onderhoud nodig. Door innovatie zijn de motoren steeds kleiner, hebben weinig bewegende delen en slijten deze minimaal.
U wilt een nieuwe of tweedehands sloep kopen, waar moet u op letten?
Elektrische sloepen zijn beter voor het millieu en zijn een stuk stiller dan een diesel sloep maar is vaak duurder in de aanschaf, maar het varen is goedkoper. Een diesel maakt meer geluid maar kan harder en langer varen zonder op te laden. Denk alvast na over de opties die u zou willen hebben. Er zijn vaak meer opties mogelijk op een sloep dan u wellicht in eerste instantie zou verwachten. Zo kunt u bijvoorbeeld vaak kiezen voor een chemisch toilet aan boord, een koelkast of koellade en beschikken sloepen vaak over slaapplaatsen. Zorg ervoor dat u het juiste vaarbewijs hebt voor de sloep. Tegenwoordig kun je ook een snelle sloep kopen.

Contacteer ons