Op zoek naar sloep met kajuit?


sloep met kajuit
Kajuitsloep 9.50 Jachtwerf de Jong.
TYPE KAJUITSLOEP 9.50. Een kajuitsloep zonder concessies aan het open sloepvaren. Het beste van twee werelden in optima forma. Zittend achter de stuurstand over de kajuit kijken, maar met de meerwaarde van een luxe en moderne kajuit. Veel leefruimte buiten.
Vind kajuitsloep in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
Staal genageld gegalvaniseerde rondspant sloep met een bijzondere lijn. Lengte 820, breed 270, 40 pk om636 mercedes diesel kajuit met toilet en slaapgedeelte. Stalen klapramen en deelbare cabriolet kap. Keukenblok, gasbun, 2 watertanks. Wel tijd voor groot onderhoud, of misschien fraaie open sloep van maken.,
Kajuitsloep kopen Nieuw Tweedehands Klop Watersport.
Met een sloep is er plezier voor iedereen. De kajuitsloep is een geliefd plezierjachtje voor de hele familie. Indien u een boot wilt kopen bij Klop Watersport kunt u kiezen uit een uiteenlopend botenaanbod. Naast nieuwe modellen verkopen wij ook occasions kajuitsloepen. Al deze sloepen worden geheel fraai en veilig opgeleverd.
168 Sloepen te koop op BotenBank.nl.
Antaris Sloep RB 18. Bj 2008 Afm. 6.1 m Polyester. Ligplaats: Spakenburg Nederland. Getoonde advertenties: 1 25 van 168. 168 Sloepen te koop op BotenBank.nl. Op BotenBank.nl worden 168 boten te koop aangeboden van het merk Sloepen. Heeft u een Sloepen te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Sloep 747 sloepen te koop YachtFocus.com.
Een tender is eigenlijk een sloep waarmee snel kan worden gevaren door het speciale onderwaterschip. Het combineert de ruimte en het comfort van een klassieke open sloep met het sportievere snelle varen. Voorbeelden van sloepenmerken zijn Interboat, Menken Maritiem, Breedendam, Antaris, Makma, Maril en Langweerder sloep.
1251 Sloepen te koop op Botentekoop.nl.
1251 Sloepen te koop op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 1251 boten te koop aangeboden van het merk Sloepen. Heeft u een Sloepen te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Antaris Connery 29, een prachtige kajuitsloep van 9 meter.
Een afsluitbare kajuit, standaard 4 slaapplaatsen tot 6, keuken en toilet. De Connery 29 kajuitsloep is standaard uitgevoerd met een Vetus 33 pk dieselmotor, maar kan optioneel geleverd worden tot 170 pk. Hiermee behaalt deze kajuitsloep hoge snelheden. Veel ruimte binnen. Deze kajuitsloep biedt in de cabin voldoende ruimte om rechtop te staan, terwijl de doorvaarthoogte tot 153m. Nog een Antaris Cabinsloep bekijken? De Seventy7 cabin is het nieuwste model sloep van Antaris.
Maril 880 Cabin. Kajuitsloep kopen? U heeft m net gevonden.
Daarnaast is de kajuit afsluitbaar voor een veilig gevoel. De kombuis in deze cabin sloep is standaard uitgerust met veel bergruimte, rvs spoelbak, fontein met koud stromend water, aanrecht afgewerkt met Corian, verlichting boven het aanrecht, 2-pits kooktoestel, 12 volt aansluiting en afsluitbare patrijspoorten.
Kajuitsloep te koop 6 boten op Botentekoop.nl.
Kajuitsloep gegalvaniseerd sloep. Bj 2000 Afm. 6.5 m Staal. Ligplaats: Amsterdam Noord Holland. Kajuitsloep Kroatie 8.50. Bj 1986 Afm. 8.5 m Hout. Ligplaats: Makkum Nederland. Getoonde advertenties: 1 6 van 6. Quicksilver Rubberboot Airdeck 300. Kajuitsloep te koop 6 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 6 boten te koop aangeboden van het merk Kajuitsloep. Heeft u een Kajuitsloep te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Contacteer ons