Op zoek naar sloep met kajuit?


sloep met kajuit
Sloepen met kajuit.
Skûtsjes met bemanning. Lemsteraak met bemanning. Motorjachten met kajuit. Sloepen met kajuit. Sloepen met cabriokap. Sloepen zonder cabriokap. Open Tour en Visboten. Vletten met kajuit. Vletten zonder kajuit. Rond en platbodems. Zeil en surfscholen. Sloepen, vletten met en zonder kajuit.
Kajuitboot kopen? Groot aanbod Yacht-Gallery.
Jachtmakelaar met een persoonlijke aanpak NL. Nieuw jacht kopen. Wij voeren onder andere: Serious Yachts, Numarine en Keizer Yachts. Tweedehands jacht kopen. Kies uit een motorjacht, zeiljacht, kotter of sloep van bijvoorbeeld Abim, Rapsody, Super van Craft en Serious Yachts.
Tweedehands Sloepen Overige Boten Tweedehands.nl.
direct geld voor uw sloep! k ben op zoek naar een grote sloep va 7.20 t/m 11 meter met inboord motor, ik kan snel handelen en betaal tegen handels prijs, alles aanbied. 13 november 2018 1444: Assendelft. Mooie schippersvlet 3.90 x 1.50 m.
De Broek bootverhuur in Friesland.
Sloep Duffy 21. Sloep Duffy 18. Een dag is van 10 uur tot 18 uur. Een middag, 5 uur, is van 13.00 uur tot 18.00 uur. Alle prijzen zijn exclusief brandstof, behalve bij sloepen. Voor de randmeer is voor 3, per nacht een tent bij te huren. In het voor en naseizoen, met uitzondering van het.
Sloep in Beeld Grand Shadow Kajuitsloepen Daemes op de Golven Heeren op het Water.
Sloep in Beeld Grand Shadow Kajuitsloepen. De Grand Shadow serie van BoLa Maritiem zijn echte kajuitsloepen/weekenders/cabin sloepen. De Grand Shadow Riviera, de Grand Shadow Lagos en de Grand Shadow Tender 890. Alles over sloepen Kajuitsloep modellen BoLa Maritiem. Specificaties sloepen Compleet overzicht sloepen!
Motorboot, zeilboot of sloep huren? Grootste aanbod van Nederland!
Langweerder Sloep 7.50 Classic. Langweerder Sloep 7.50 Classic. 2 t/m 10 personen Langweerder Sloep Langweer. Voor groepsuitjes of als knusse kampeersloepDeze sloep is compleet ingericht om meerdaagse tochten zo comfortabel mogelijk te maken. Hij is daarom ook van alle gemakken voorzien; zo is er een kooktoestel, spoelbak, koelkast en een toilet aan boord. Kamperen met deze.
Home Langweerder Sloep.
Langweerder Sloep heeft een productlijn met stabiele sloepen met brede gangboorden voor een optimaal vaarcomfort. De Langweerder Sloep wordt in Nederland geproduceerd en is leverbaar in 7 verschillende modellen. De standaarduitrusting is zeer compleet en met diverse opties uit te breiden.
Alumax boats Custom Aluminium Boats.
De onderhoudsvrijheid, robuustheid en de uitstekende vaareigenschappen maken de Alumax boten. Alumax aluminium sloepen zijn onverwoestbaar, zelflozend en onderhoudsvrij. Ontworpen en gebouwd voor zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard diesel, electromotor of outboard, eventueel in een bun. Deze oerdegelijke sloepen zijn uiteraard zeer geschikt voor particulieren, maar ook ideaal voor verhuur.
Sloep huren in Groningen. Email. Google. Linkedin. YouTube.
Een sloep is een kleine motorboot, meestal zonder kajuit. Vroeger werden sloepen veel gebruikt als werkboot, bijvoorbeeld als reddingssloep, marinesloep of visserijsloep. Tegenwoordig worden sloepen vooral gebruikt in de pleziervaart. Sloepen zijn perfecte boten voor de Nederlandse binnenwateren en de provincie Groningen in het bijzonder. Bij Huningas Watersport kunt u verschillende typen sloepen huren. Afhankelijk van de lengte van de huurperiode is het mogelijk om het Oldambtmeer of de woonwijken van Blauwestad te verkennen of om een dagtocht te maken door het Oldambt. Sloep 8 personen. Ruime en zeer stabiele motorsloep met cabriokap aan de voorzijde, binnenboordmotor, stuurwiel en boegschroef.
Sloepen met kajuit.
Skûtsjes met bemanning. Lemsteraak met bemanning. Motorjachten met kajuit. Sloepen met kajuit. Sloepen met cabriokap. Sloepen zonder cabriokap. Open Tour en Visboten. Vletten met kajuit. Vletten zonder kajuit. Rond en platbodems. Zeil en surfscholen. Sloepen, vletten met en zonder kajuit.

Contacteer ons