Op zoek naar sloep met kajuit kopen?


sloep met kajuit kopen
Kajuitboot kopen? Groot aanbod Yacht-Gallery.
Jachtmakelaar met een persoonlijke aanpak NL. Nieuw jacht kopen. Wij voeren onder andere: Serious Yachts, Numarine en Keizer Yachts. Tweedehands jacht kopen. Kies uit een motorjacht, zeiljacht, kotter of sloep van bijvoorbeeld Abim, Rapsody, Super van Craft en Serious Yachts.
Informatie bootverhuur kajuit sloep Jachthaven Strijensas.
Huur eens onze Marex Kajuit Sloep! ma t/m vr. 175, per dag. za zo feestdagen. 195, per dag. 65, géén schoonmaakkosten bij schoon inleveren. Prijs dagverhuur exclusief 25, ltr. diesel per motoruur. Prijs meerdaagse verhuur aftanken bij terugkomst. U kunt hier online reserveren. Deze compleet uitgeruste kajuitsloep met inbouw dieselmotor is zonder vaarbewijs te besturen.
Aluminium Tender Kopen Tender Sloep Van Vossen.
Deze aluminium tendersloepen hebben verrassende prestaties! Met de looks van een klassieke open sloep, is de Tendersloep een ware wolf in schaapskleren. Nog sneller varen? Kijk dan eens bij onze Sport tenders. Aluminium Tender Kopen. Wilt u ook een tender kopen?
Sloep Boten 2dehands.be.
boot motor in zeer goede staat. bj motor 2002 bj boot 2008 boot is gemakkelijk op te rollen. alle papieren aanwezig O. 15 september 2018 0751: Gent. Prachtig gerenoveerde boot /450, meter sloep met kajuit /met de motor en trailer.
Sloep 696 sloepen te koop YachtFocus.com.
Nog steeds worden sloepen gebruikt als een extra vaartuig, de zogenaamde reddingssloepen, maar pleziervaarders kunnen nu ook alleen met een sloep het water op. Dit boottype is, anders dan motorjachten en zeiljachten, vooral geschikt voor beschutte wateren en korte overtochten. Mocht u een sloep huren, let dan wel goed op de weersverwachtingen. Het is vooral een mooi weer vaartuig. Het kopen van een sloep of tender.
Drijfveer Bootverkoop Friesland.
Mooie polyvalk te koop met motor en complete inventaris. Gibsea 26: VERKOCHT. Zeiljacht met complete uitrusting. In de kajuit heeft het houtwerk aandacht nodig. Hoora valk met trailer: VERKOCHT. Valk met trailer. Oud Huyzer 500: VERKOCHT. Sloep motor trailer. Complete set, vaarklaar!
Alumax boats Custom Aluminium Boats.
De onderhoudsvrijheid, robuustheid en de uitstekende vaareigenschappen maken de Alumax boten. Alumax aluminium sloepen zijn onverwoestbaar, zelflozend en onderhoudsvrij. Ontworpen en gebouwd voor zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard diesel, electromotor of outboard, eventueel in een bun. Deze oerdegelijke sloepen zijn uiteraard zeer geschikt voor particulieren, maar ook ideaal voor verhuur.
Vind kajuitsloep op Marktplaats.nl.
Te koop anna sloep van 8x25, mtr. Bouwjaar 1905met, indenor diesel van 55 pk. Van origine canadese marinesloepkwam, naar europa voor de eerste wereldoorlog. Na ww1 voorzien van een geklonken kajuitde, stuurhut stamt uit midden jaren tachtig. De boot is de laatste 10 jaar voorzien van vele gemakkenoa, een. Kajuitsloep 1965 L 740, x B 280, Diepgang 80cm. Kajuitsloep voorzien van afsluitbare salon met 2 slaapplaatsen.
Zarro Dutch Quality Boats Luxe sloepen, tenders, jachten en cruisers.
Elk Zarro jacht, sloep of tender is met passie ontworpen en met een obsessie voor kwaliteit gebouwd. Bent u benieuwd of wij u het antwoord hebben op uw specifieke vraag? Neem contact met ons op. Waarom kiest u voor Zarro? Zarro staat al 20 jaar bekend om het leveren van uitmuntende kwaliteit. Onze innovatieve ontwerpen qua techniek en design zijn al jaren het keurmerk van Zarro. Dankzij onze service kunt u altijd overal zorgeloos varen. ZARRO DUTCH QUALITY BOATS. 9035 AV DRONRIJP. 0517 38 42 25. Tijdelijke kortingen en acties. 5 tips voor het kopen van een boot.
Home Langweerder Sloep.
De Langweerder Sloep is van oorsprong een reddingssloep bestemd voor de Oostzee. Dankzij deze geschiedenis staat de Langweerder Sloep voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Langweerder Sloep heeft een productlijn met stabiele sloepen met brede gangboorden voor een optimaal vaarcomfort. De Langweerder Sloep wordt in Nederland geproduceerd en is leverbaar in 7 verschillende modellen.

Contacteer ons