Resultaten voor vaarpolis


vaarpolis
Verzekeraar Blom Assurantiƫn / Vaarpolis.nl in Abcoude Verzekeraargids verzekeringenregister.com.
Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding. Is Verzekeraar Blom Assurantiƫn / Vaarpolis.nl in Abcoude uw bedrijf? Claim uw pagina, vul uw gegevens aan en word beter gevonden.
Nauticlink. KNRM Koninklijke.
KNRM acties.: Assistente aan zeiljachten met motorproblemen. Vlieger drijft af bij Cadzand. Luxe speedboot op Duitse snelweg blijkt vervalst exemplaar. Inschrijving voor HISWA Boot van het Jaar 2019 geopend. Ctgb wil graag in contact komen met eindgebruikers van antifoulings en organiseert hiervoor een samenkomst. Boek over de evolutie van de roeiboot.
Verzeker borg en gevolgschade huurjacht met Windkracht 5 Vaar Polis.
Is de schade groter dan de borg dan wordt uw borg volledig ingehouden en schakelen wij de verzekering in. Jachtreparaties zijn vaak duur en ook uw aansprakelijkheid voor gederfde huuropbrengsten kan behoorlijk oplopen, voor u het weet bent u de volledige waarborgsom kwijt.
Over ons.
Wij helpen u de juiste verzekering te vinden. Het belangrijkste wat wij doen is ervoor zorgen dat u de juiste vaarpolis afsluit. We vergelijken daarom verschillende specialistische bootverzekeraars met elkaar op prijs en kwaliteit zodat u altijd de bootverzekering afsluit die het beste past bij uw wensen en verwachtingen.
Beste bootverzekering voor de goedkoopste premie.
Voor al die verschillende booteigenaren hebben wij de perfecte oplossing: de bootverzekering op maat. Het is een bootverzekering die rekening houdt met het type boot, maar ook volop mogelijkheden biedt om de dekking aan te passen aan uw persoonlijke wensen.
Vaar Vakantieverzekering.
Als huurder van een zeil of motorboot kan het echter voor of tijdens de reis tegenzitten. Om uw vakantie dan toch zo prettig mogelijk te laten doorgaan, heeft Unigarant de Vaar Vakantie Polis ontwikkeld: een reis en annuleringsverzekering speciaal toegesneden op de watersport.

Contacteer ons