Meer resultaten voor interboat 17


interboat 17
2019 Interboat 17 Motor Boot te koop nl.yachtworld.com.
The flooring of the Interboat 17 cockpit is moulded non slip, or you can opt for an upgrade of 10 mm solid teak if you wish. The rear deck of an Interboat features a couple of cleats and if fitted stowage for the sun bimini.
Interboat VVV Wijdemeren.
Aan boord van uw eigen boot ervaart u elke keer weer dat het leven de moeite waard is. Het is deze gedachte die alle medewerkers van Interboat elke dag opnieuw inspireert en passioneert om volgens de regels van Oudhollands vakmanschap op de eigen werf karakteristieke sloepen en luxueuze cruisers te bouwen.
interboat 25 veilingkijker nieuw en tweedehands.
dicht bij postcode zoeken. laatste zoekopdrachten: tenerife bankrol volkswagen polo 1.2 tsi 105pk dsg andre heuvel zwart wit tender partytent prieel 3 x 3 m vleugelen licht veranda windscherm lajosmizse tdm uitlaatbocht didi xxl volkswagen golf variant 1.6 tdi style dyson fluffy royal extra groot laminaat vereeuwigd hout 0.9 twinair turbo 500s automaat. soortgelijke zoekopdrachten: watersport sloep boot interboat 25 interboat 25 semi cabin interboat 20 interboat 17.
Sloep kopen tips. Zoektocht naar onze droomsloep Nuwatersport.nl.
Maar wat is nou 17, 25 of 33pk in een sloep? Niemand van ons die daar enig idee van had. Het leek in de eerste plaats belangrijk om te selecteren binnen budget en te gaan proefvaren. Want met een sloep proefvaren is de enige manier om er proefondervindelijk achter te komen of deze voldoet aan het gevoel en de eisen. De selectie in onze zoektocht naar een sloep. Het selecteren is tegenwoordig erg gemakkelijk vanachter je computer. Wij hebben veel gebruik gemaakt van de geboden informatie op www.botentekoop.nl. Een overzichtelijke website waarop veel informatie is te vinden en waar een eenvoudige selectie kan worden opgegeven in het navigatievenster. Na de selectie te hebben ingevuld bleven er 187 modellen over. Dat is veel! Vervolgens hebben we een selectie gemaakt op de voor ons bekende merken zoals Antaris, Maril, Interboat, Makma, Van Wijk en Albatros.
Sloep in beeld Interboat sloepen, tenders en cruisers Daemes op de Golven Heeren op het Water.
Sloep in beeld Interboat sloepen, tenders en cruisers. Interboat bouwt geheel in eigen beheer een grote diversiteit aan sloepen, tenders Intenders en cruisers Intercruisers en de NEO. Nederlandse topkwalitiet van eigen werf. Alles over sloepen Modellen Interboat, Intenders, Intercruisers, Neo.
Interboat 17 VS Intender 640 Binnenland Telegraaf.nl.
De Interboat 17 is een echte klassieke sloep. Dat lees je af aan bijvoorbeeld de overnaadse bouw, de lange kielbalk, de kabelaring rondom en de gezellige indeling waarin je met 6-8 man rondom de stuurman plaats hebt. doorvaarthoogteIn een sloep hoort een betrouwbare diesel en die zit er natuurlijk in.
Interboat 9 boten te koop ANWBboten.nl.
In nieuwstaat verkerende Inteboat 17 met slechts 310 vaaruren Motorisatie: Vetus 3 cylinder diesel 28PK. Aanbieder: Serry, Jachtwerf Jachtmakelaardij. Interboat 25 Semi Cabin. Motorisatie: Volvo Penta D2-40 inboard diesel 4 cilinder 40 PK. Interboat Intercruiser 34. Zeer fraaie Intercruiser 34.
Interboat 17 sloep Sloepenweb.nl.
Jan van Gent sloep. Interboat 17 sloep. De Interboat 17 heeft een bijzondere uitstraling. Stuurradbediening, een zwemtrap, navigatieverlichting, antifouling, massief teakhout op de vloer en een motorkist zijn maar enkele van de vele opties die de Interboat 17 standaard biedt.
Interboat 17 boot te koop, Sloep, Polyester, 2010, verkocht.
stuur de advertentie van de Interboat 17 door naar een vriend. Ik heb deze advertentie gevonden op YachtFocus.com, is dit misschien iets voor jou? ik ontvang graag een kopie. ligplaats van de Interboat 17.: hulp en advies bij boot kopen.
Jachtservice Breukelen de Vechtstreek Vetus Center Onderhoud.
Wij zijn erkend Vetus, Yanmar en Solé dealer en Interboat onderhoudsstation. Door de uitgebreide ervaring van de monteurs is uw boot in goede handen. Diagnoses worden door hun ervaring en scholing snel gesteld waardoor u direct duidelijkheid heeft over de reparatie en kosten.

Contacteer ons