Meer resultaten voor boot verzekeren


boot verzekeren
De bootverzekering van a.s.r. Verzekeringen.
Je bent standaard verzekerd voor letsel of schade die jij veroorzaakt met jouw boot bij anderen of hun spullen. Standaard ben je verzekerd tot 5 zeemijlen uit de Nederlandse kust. Daarnaast kun je jouw boot ook verzekeren met een van de twee cascodekkingen.
Bootverzekering Europeesche verzekeringen.;
De verzekering voor uw zeilboot, sloep, speedboot of jacht. U bent hier. U bent hier. Helaas, deze verzekering is niet meer verkrijgbaar. De Europeesche biedt deze verzekering niet langer aan. Hebt u nog een lopende, ongewijzigde polis op deze verzekering?
Verzekeringskaart Bootverzekering Europeesche Verzekeringen.
De dekking Aansprakelijkheid is een vast onderdeel van onze bootverzekering. U bent tot een bedrag van 5.000.000, verzekerd voor schade die u met uw boot veroorzaakt aan anderen of aan andermans boot of spullen. Keuze: schade aan je boot. U kunt er voor kiezen om schade aan uw boot mee te verzekeren.
verzekering boot.
Boot assuradeuren biedt alleen verzekeringsovereenkomsten aan via Boot assurantie adviseurs b.v. Boot assuradeuren geeft zelf géén enkel advies omtrent de verzekeringen en is daarbij géén bemiddelaar. Voor klachten kunt u terecht bij: Boot assuradeuren t.a.v de Directie; hoevestein 12, 4903 SC te Oosterhout. Uw boot verzekeren bij SON!
Welke bootverzekering / verzekeraar? Henskens Yachtverzekeringen.
Welke bootverzekering / verzekeraar? Wilt u een boot gaan kopen, of u bent al de trotse bezitter van een boot? Dan is het verstandig om deze goed te verzekeren. Maar waar moet u op letten bij uw keuze voor een bootverzekering, en wat is daarbij voor u van belang.
Bootverzekeringen.nl scherpe verzekeringspremie voor alle vaartuigen.
Bij www.bootverzekeringen.nl kunt u online uw bootverzekering afsluiten! Bootverzekeringen.nl heeft voor uw pleziervaartuig een passende bootverzekering. Of het nu een motorboot betreft, een sloep, vlet, zeilboot, speedboot, jetski of rubberboot. Bekijk onze voordelen en vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw bootverzekering!
Uw bootverzekering via Vellinga Assurantiën B.V.
Dan krijgt u 10% korting op uw bootverzekering. U kunt uw boot op zes manieren verzekeren.: Alleen Wettelijke Aansprakelijkheid WA. WA/Brand en diefstal. U kunt uw Bootverzekering aanvullen met extra dekkingen. Bijvoorbeeld om uw boottrailer of rechtsbijstand mee te verzekeren.
Bootverzekering Fidus verzekeringen advies, makelaardij.
En genieten doe je het meest zonder je zorgen te hoeven maken. Daarom wilt u uw boot zo goed mogelijk verzekeren en natuurlijk het liefst tegen de voordeligste premie. De Europeesche heeft het jachtseizoen geopend en heeft een sterk wapen in de strijd gegooid.
Pleziervaartuigenverzekering op maat! Nh1816 schadeverzekeringen.
U kunt ervoor kiezen om uw boot ook voor brand en diefstal te verzekeren, hierdoor loopt u nog minder kans op onverzekerde schade. En wilt u nog meer zekerheid, dan verzekert u de schade aan uw eigen boot met een uitgebreide cascoverzekering.
Pleziervaartuig VGA Verzekeringen.
U kunt bij VGA Verzekeringen vrijwel elk pleziervaartuig verzekeren, of het nu om tochten op de binnenwateren, de Noordzee of zelfs in heel Europa gaat. Wij hebben uitstekende verzekeringen voor motorjachten, motorboten, zeiljachten inclusief Multihulp, open zeilboten en sloepen. U hebt de keuze uit meerdere dekkingen.: Wettelijke Aansprakelijkheid WA: met deze basis hebt u dekking voor wettelijke aansprakelijkheid WA en hulpverlening. Zo bent u verzekerd tegen letsel en materiële schade aan anderen toegebracht met de boot.

Contacteer ons